Safe Online Cookie- og privatlivspolitik

Tak for dit besøg byafeonline.com ("Internet side"). Denne cookie- og privatlivspolitik regulerer brugen af ​​denne hjemmeside, som ejes og drives af Safe Online ApS (“Safe Online”) beliggende Købmagergade 22 1150 København K Danmark

Safe Online

Safe Online er persondataansvarlig for denne hjemmeside og er i overensstemmelse med den i Danmark gældende lovgivning om persondata ansvarlig for eventuelle personoplysninger, som du afgiver på denne hjemmeside.

Det er vigtigt for os, at dine data behandles sikkert og korrekt. Vi håber, du tager dig tid til at læse om de data, vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvordan du kan administrere og slette dem. Hvis du stadig har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Om cookies

En 'cookie' er en lille tekstfil, der sendes fra vores server til din browser. Cookien kan ikke forbindes med dig personligt. Den kan kun genkende den browser, der er installeret på din computer, og som bruges til at få adgang til vores hjemmeside. Forskellige cookies sendes til forskellige computere, hvis du tilgår hjemmesiden fra forskellige computere. Der kræves cookies for at systemet kan fungere korrekt og sikkert, for eksempel når du logger ind på din konto. Cookies bruges også til at måle datatrafikken i systemet og af statistiske årsager.

Der er to typer cookies, den ene type kaldes session cookies, og den anden kaldes permanente cookies. En sessionscookie sendes mellem din computer og vores server, for at systemet kan fungere korrekt under dit besøg på hjemmesiden. En sessionscookie forsvinder, når browseren lukkes, og gemmes dermed ikke på computeren. En permanent cookie gemmes på din computer og gør det muligt for vores systemer at genkende din computers IP-adresse og webbrowser, næste gang du logger på. Vi bruger både session cookies og permanente cookies.

Hvor længe opbevarer vi cookies?

Nogle cookies forbliver på din enhed i et bestemt tidsrum angivet i cookien. De genaktiveres hver gang du besøger vores hjemmeside.

Andre cookies er dog midlertidige og gemmes kun under en browsersession. En browsersession starter, når en bruger åbner browservinduet og afsluttes, når de lukker browservinduet. Når du lukker browseren, slettes alle sessionscookies.

Hvordan kan du undgå cookies?

Det er muligt at undgå nogle typer cookies, andre cookies er nødvendige for at hjemmesiden fungerer korrekt.

De fleste browsere giver dig mulighed for at bruge Privat browsing, hvorefter du anonymt kan besøge hjemmesider. Dette vil i mange tilfælde også begrænse antallet af cookies, der gemmes på din browser, til de cookies, der er nødvendige for, at hjemmesiden fungerer optimalt.

Hvordan kan du slette cookies?

Hvis du ønsker at slette cookies, kan du gøre det i dine browserindstillinger.

Alle browsere giver dig mulighed for enten at slette cookies individuelt eller alle på én gang. Nedenfor finder du en liste over links med instruktioner om, hvordan du sletter cookies for hver af de mest brugte browsere. Husk at slette cookies i alle browsere, hvis du bruger mere end én.

Cookies fra tredjeparter og forretningspartnere

  • Når du besøger denne hjemmeside, placerer vi cookies på vegne af tredjeparter og forretningspartnere.

    • Tredjeparter er tjenester, der leverer indhold til webstedet i form af video, indsende formularer og chatfunktionalitet. Derudover bruges tredjepartsapplikationer til at optimere vores hjemmesideoplevelse baseret på den brugeradfærd, vi sporer på hjemmesiden. Sådanne tjenester er YouTube, Google Analytics og Hubspot.
    • Safe Online har en række samarbejdspartnere, som også bruger cookies, herunder såkaldte tredjepartscookies. Tredjepartscookies bruges til at gøre det muligt for annoncører og annoncenetværk at levere relevante og målrettede annoncer til vores besøgende. Derudover giver det os mulighed for at dele vores indhold på sociale medier. Eksempler på disse er Facebook, Google Adwordsog LinkedIn.

Privatliv og fortrolighed

Vi respekterer fortroligheden af ​​personlige data, så det er vigtigt for os, at dine data behandles sikkert og korrekt, selv grundlæggende data som dit navn og din e-mailadresse.

Hvad er personlige data?

Personoplysninger er enhver form for information, der kan henføres til fysiske personer, selvom dette kræver kendskab til fx personnummer, adresse mv.

Hvilke personlige data indsamler vi?

Dine data indhentes af hjemmesiden, når du indsender dine personlige data til os, normalt i en kontaktformular. Safe Online indsamler også adfærdsdata, når du besøger vores hjemmeside.

To typer data vi indsamler er:

  • Profildata: Personlige data, som du giver os, enten i en kontaktformular, under et demo-opkald, eller når du kommunikerer med os på anden måde. Dine profildata inkluderer dit navn og din e-mailadresse.
  • Adfærdsdata: Når du besøger vores websted og/eller bruger vores tilføjelsesmodul, indsamler vi følgende data om, hvordan du bruger vores tilføjelsesmodul: IP-adresser, sessionsdata og andre data, der hjælper os med at spore din adfærd på vores websted. Vi indsamler også data om de typer enheder, du bruger til at interagere med vores hjemmeside. Derudover indsamler vi også din geografiske placering.

Vi vil kun bruge dine personlige data som beskrevet i denne politik.

Hvordan bruger vi personlige data?

  • At levere målrettede annoncer og kampagner.
  • For at registrere og tilmelde dig som bruger, så du kan logge ind for at bruge vores tjenester.
  • At sende dig nyhedsbreve og andre relevante nyheder.
  • For at forstå den måde, du bruger vores hjemmeside og løsninger på, så vi kan forbedre og udvikle nye produkter og tjenester.
  • At lave analyser og statistik om vores kunder, vores marked, vores hjemmeside og vores services, så vi bedre kan forstå vores kunder og tilbyde nye og forbedrede produkter/tjenester.

Hvem deler vi dine personlige data med?

  • Profil- og adfærdsdata kan deles med betroede forretningspartnere. Safe Online deler kun din profil og adfærdsdata med betroede partnere, såsom marketingbureauer, udviklingskonsulenter og andre konsulenter osv., som hjælper os med at vedligeholde, opdatere, markedsføre eller drive vores hjemmeside, tilføjelsesmodul, forretning eller service. Disse parter vil kun have adgang til dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt af hensyn til samarbejdet og altid med en kontraktlig forpligtelse til at behandle dine persondata fortroligt, og SafeOnline vil ikke dele andre data end dine profildata og adfærdsdata.
  • Adfærdsdata kan blive delt med tredjepartstjenester til markedsføring. Adfærdsdata kan også deles med tredjepartstjenester for at: levere markedsføring, annoncering eller andre lignende tjenester. Disse tjenester omfatter, men er ikke begrænset til: Facebook, Google AdWords, Bing, LinkedIn.
  • Adfærdsdata kan blive delt med tredjepartstjenester til analyse og optimering. For at måle og optimere besøg på vores hjemmeside kan dine adfærdsdata blive delt med tredjepartstjenester. Sådanne tjenester omfatter for eksempel: Google Analytics, Hubspot, Google Optimize og Facebook.
  • Profildata kan deles for at sende nyhedsbreve. For at vi kan sende dig nyhedsbreve, udføre kundeundersøgelser, indsamle feedback på vores tjenester, samt anden kommunikation, vil dine profildata blive delt med blandt andet følgende tredjepartstjenester; MailChimp og Typeform.
  • Alle data kan blive delt for sikker opbevaring. For at beskytte dine personlige data mod uautoriseret adgang, opbevares og behandles alle kategorier af dine personlige data af vores IT-infrastrukturudbyder, Microsoft Azure. Du kan læse mere om sikkerhed under "Beskyttelse af persondata".
  • Data kan deles af juridiske årsager eller i tilfælde af en tvist. Vi kan dele dine data, hvis vi mener, at det er påkrævet i henhold til gældende lov, regulering, driftsaftale, juridiske processer eller regeringsanmodninger, eller hvor videregivelsen på anden måde er passende på grund af sikkerhedsmæssige eller lignende bekymringer.

Retsgrundlag

Når du udfylder en kontaktformular, giver du samtykke til, at vi ser og bruger dine oplysninger som beskrevet i denne politik.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage som beskrevet i afsnittet "Dine rettigheder".

Efter at have trukket samtykket til vores behandling af personoplysninger som beskrevet i denne politik tilbage, er du muligvis ikke i stand til at bruge de tjenester, der tilbydes på denne hjemmeside.

Hvor længe opbevarer vi personlige data?

Hjemmesiden gemmer data, du indsender, når du udfylder en kontaktformular i 2 år efter, at du stopper med at bruge vores tjenester.

Kontaktoplysninger indhentet med det formål at sende nyhedsbreve og opdateringer om vores produkter vil blive opbevaret, indtil du afmelder dig.

Du kan til enhver tid anmode om at få slettet dine personlige data ved at kontakte os. Se mere i afsnittet nedenfor kaldet "Dine rettigheder som Safe Online hjemmesidebruger”.

Hvordan beskytter vi dine data?

Safe Online krypterer dine personlige data, når de er i transit ved hjælp af 2048 bit HTTPS-kryptering. HTTPS bruges til beskyttelse mod uønsket manipulation med digital kommunikation. På denne måde er dine data sikret mod uautoriseret adgang.

Når dine data er gemt, krypteres de også med 2048 bit på servere, der håndteres af vores tjenesteudbyder Microsoft Azure. Serverne er også krypteret og under bevogtning. Serveren er placeret inden for EU.

Underretning om databrud

I tilfælde af et sikkerhedsbrud, der kan kompromittere dine personlige data, Safe Online vil give dig besked via e-mail uden unødig forsinkelse. E-mailen vil indeholde oplysninger om omfanget af sikkerhedsbruddet, hvilke specifikke data der er berørt, og hvilke handlinger og planer der er iværksat for at begrænse enhver mulig skade eller misbrug af dine personlige data.

Dine rettigheder som Safe Online hjemmesidebruger

  • Du har ret til at få slettet dine personoplysninger. Safe Online, vil dog i nogle tilfælde forbeholde sig retten til enten at begrænse eller afvise en sletning, hvis de pågældende persondata er nødvendige for, at vi kan overholde gældende lov eller regler eller forsvare et retskrav.
  • Du har ret til indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan til enhver tid anmode om et dataudtræk af alle de data, vi opbevarer om din person. Dine persondata vil blive leveret hurtigst muligt, dog altid inden for 4 uger.
  • Du har ret til at overføre dine data til en anden dataansvarlig. Dine data vil blive leveret til dig elektronisk, så du er i stand til at overføre dataene til en anden dataansvarlig/tjenesteudbyder.
  • Du er berettiget til at rette eventuelle unøjagtige data, vi måtte behandle om dig.
  • Du har ret til at trække samtykket tilbage, hvis du ønsker at stoppe eller begrænse vores behandling af dine personoplysninger.

Vi tilstræber at vedligeholde vores tjenester på en måde, der beskytter personlige data mod utilsigtet eller ondsindet ødelæggelse. På grund af dette, efter at du har slettet personlige data fra vores tjenester, vil vi muligvis ikke straks slette resterende kopier fra vores aktive servere og muligvis ikke fjerne personlige data fra vores backup-systemer.

Forespørgsler

Hvis du vil vide mere om, hvilke typer af personoplysninger vi besidder om dig eller har spørgsmål vedrørende behandlingen af ​​dine personoplysninger, bedes du kontakte Safe Online privatlivsansvarlig, Sebastian Allerelli på mail: sal@safeonline.dk

Du kan også anmode om dine data online her.

Reklamationer

Hvis du ønsker at klage over Safe Onlines behandling og/eller brug af dine personoplysninger, kan du gøre det ved at kontakte myndighederne. I Danmark er det relevante statslige organ Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 Kbh K, tlf. +45 33 19 32 00.

Se mere på www.datatilsynet.dk

Ændringer

Safe Online forbeholder sig retten til at ændre eller opdatere vores cookie- og privatlivspolitik.

Den seneste opdatering vil altid blive vist nederst på denne side. Hvis vi foretager opdateringer eller ændringer af denne politik, vil alle parter blive underrettet. Datoen for ændring eller opdatering vil også blive vist nedenfor.

Denne cookie- og privatlivspolitik er for nylig blevet ændret den 21. december 2021.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål om denne cookie- og privatlivspolitik, bedes du kontakte os ved at bruge oplysningerne nedenfor.

Købmagergade 22

1150 København K

Danmark

Telefon: + 45 27772737

E-mail: sal@safeonline.dk

CVR-nr: DK38589962